Wie is Chenoa?

Chénoa werd geboren in het zuiden van Arizona als zoon van de Chiricahua Apache-stam. Ze bracht haar jeugd door tussen Arizona en New Mexico.

Van jongs af aan maakte ze kennis met sjamanistische praktijken door haar grootvader, die zelf een sjamaan was. Chénoa leerde communiceren met de geesten van de natuur, dromen interpreteren en ziekten genezen.

Op 18-jarige leeftijd besloot Chénoa zich volledig te wijden aan de sjamanistische praktijk en begon ze door de Verenigde Staten en Azië te reizen om met verschillende sjamanen te studeren. Ze studeerde ook traditionele Mongoolse geneeskunde om haar kennis van geneeskrachtige planten te verdiepen.

Samen met haar sjamanistische activiteiten begon Chénoa voorspellende visioenen en dromen te krijgen, en ontwikkelde ze haar helderziendheid door tarotkaarten, numerologie en astrologie te bestuderen. Tegenwoordig beoefent ze helderziendheid privé, waarbij ze tarotlezingen en astrologische consulten aanbiedt aan vrienden en familie. Na haar afstuderen besloot ze zich volledig te wijden aan haar praktijk als professionele helderziende.

Chénoa was uitgenodigd om deel te nemen aan een spiritualiteitsfestival in Californië. Daar ontmoette ze verschillende televisie- en filmpersoonlijkheden die geïnteresseerd waren in haar helderziendheid en die haar aanmoedigden om haar praktijk internationaal voort te zetten. Daarna begon ze te werken als een professionele helderziende, waarbij ze tarotlezingen en astrologieconsulten aanbood aan klanten over de hele wereld.

Chénoa zet zich in voor het bevorderen van spiritualiteit en het helpen van mensen om contact te maken met hun innerlijke zelf. Ze heeft met internationale organisaties gewerkt om het bewustzijn van het belang van meditatie, yoga en spirituele oefening in het dagelijks leven te vergroten. Ze heeft ook verschillende boeken geschreven over helderziendheid en spiritualiteit, die alom werden geprezen door critici.