Getuigenis

Annika
Annika
Amsterdam

Ik was verrast om te zien hoeveel gelijk Chénoa had gehad. Met verbazingwekkende precisie beschreef ze me de gebeurtenissen die in mijn professionele en persoonlijke leven zouden plaatsvinden. Sinds dit consult ben ik gaan geloven dat helderziendheid een echte praktijk is en ik raadpleeg Chénoa regelmatig voor advies over mijn toekomst.


Aefje
Leiden

Ik ben een zeer sceptisch persoon en ik heb Chénoa meer uit nieuwsgierigheid dan iets anders geraadpleegd. Maar ik moet toegeven dat ik verbaasd was over hoe nauwkeurig zijn voorspellingen waren. Ze beschreef me toekomstige gebeurtenissen die bijna precies zo uitpakten als ze had voorspeld. Ik moet toegeven dat deze ervaring me opnieuw deed nadenken over de mogelijkheid dat sommige mensen paranormale gaven hebben.
Dankjewel Chenoa

Aefje

Nika & Roeland
Nika & Roeland
Tilburg

Heel erg bedankt Chénoa, ik ben dankbaar voor de helderziende sessie die je me hebt gegeven, je advies en preken zijn duidelijk en relevant, ook je energie, het is door synchroniciteit dat ik je website op internet vind, nogmaals bedankt. .


Heller
Eindhoven

Ik had de gelegenheid om Chénoa te raadplegen tijdens de helderziendheidsbeurs in Eindhoven. Ik zal onze ontmoeting NOOIT vergeten. Ik was uit nieuwsgierigheid (jeugdige nieuwsgierigheid) naar deze salon gegaan. De maanden en jaren die volgden op deze ontmoeting waren verontrustend. Wat Chénoa me had aangekondigd, IK HEB HET GEHAALD. Sindsdien raadpleeg ik het regelmatig. Zij is de enige met wie ik contact zal opnemen.
Bedankt, bedankt CHENOA!

Heller

Wilhelmina
Wilhelmina
Groningen

Veel dank aan Chénoa voor haar geduld en professionaliteit. Ze telt haar tijd niet en is altijd aanwezig om u te antwoorden, op elk moment van de dag, ze stelt zichzelf beschikbaar en luistert. In zijn bijzijn ben je thuis, wordt je verwend en wordt er naar je geluisterd. Bovendien zul je door zijn diverse en gevarieerde cultuur, zowel muzikaal als historisch, een goede tijd hebben in zijn gezelschap.


Wilhelmus
Almere

Chénoa is een uitstekend medium en helderziende die ik echt aanbeveel om de problemen die u aangaan duidelijk te identificeren zonder valse zelfgenoegzaamheid. Ze was een echte gids, want dankzij haar werd ik geconfronteerd met wat mij te boven gaat: ze vertelt je iets en het komt uit! ALLES wat je me vertelde is bereikt...

Wilhelmus